23 Şubat 2012 Perşembe

Kilolu Bayanlar Nasıl Giyinmeli?

 Kilolu Bayanlar Nasıl Giyinmeli?

Büyük beden olup nasıl şık olacağınızı bilemiyorsanız ,işte size büyük beden şıklığı için öneriler..





Kıvrımlı hatlara sahipsen yani dolgun bir vücudun varsa kilolarını kafana takmana gerek yok! Asos.com'da sana özel pek çok şey bulabilirsin. Likralı bu jean pantolon bacaklarını olduğundan daha derli toplu gösterecek. Üzenine giyeceğin asimetrik bu bluz bacaklarının arkasındaki fazlalıklarını gizlerken, ön tarafının kısa olması bacak boyunu uzun gösterecek.


Siz hizasında biten kırçıllı bu elbiseyi hem gece, hem de gündüz rahatlıkla kullanabilirsin. Orta derecede parlak çorap ve rugan ayakkabılar etek ucundaki kumaş parçasıyla muhteşem bir uyum sağlıyor. Biz sana mevsim şartlarından dolayı sarı yerine bordo ya da kırmızı bir çanta öneriyoruz.


Kalem eteğini doğru kullanabilirsen hem bacak boyunu daha uzun ve ince, hem de seni yarım beden daha küçük gösterebilir. Bacak boyun uzun değilse bilekten bağlı ayakkabı tercih etmemelisin. Düğmeleri iliklenmiş gömlekler sende biliyorsun ki çok moda. İki hit trendi birlikte kullanarak havalı bir stile sahip olmaya ne dersin?


Kim demiş peplum etekleri sadece zayıflar giyer diye çok fazla katlı ve kalın kumaş kullanılmadan tasarlananlar seni bu trenden mahrum edemez. Yüksek belli olanları tercih etmende göbek bölgendeki fazlalıkları gizlemen için fayda var.


Puantiye geçen sezon hayatımıza öyle bir girdi ki çıkmak nedir bilmiyor. 'Bu kadarına cesaretim yok' diyorsan etek boyunu iki parmak daha uzatabilirsin. Neon renkli ayakkabılar ya da yine aynı kumaşlı ayakkabılarla kombinasyonunu tamamlayabilirsin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder