27 Şubat 2012 Pazartesi

2012'de İspanyol Modası ile Şık Olun

İspanyol tarzı giyim dediğimizde aklınıza ne gelir?

Bol bol bol...

Bol paçalar bol kollar bol etek uçları...

İşte 2012 trendlerinden ispanyol modası
 


Zümrüt yeşili bu elbise covboy çizmeleriyle çok şık duracak. Püsküllü çanta ve fötr şapka ile kombinasyonun son parçalarını tamamlayabilirsin.


Pembe ve lila tonlarındaki kat kat detayları olan şifon bu elbise yazın sandaletle, kışın ise opak çorap ve botla kullanıldığında en büyük kurtarıcın olacak. Kıyafet bulmakta zorluk çektiğinde hemen imdadına yetişecek.

Etek kısmı ve kolları ispanyol bu elbiseyle biraz eskiye dönmeye ne dersin? Altına geçen sezonun tahta tokunyalarından giyerek bu elbiseyi en iyi tamamlayıcı aksesuarlardan biri olacak. Uzun zincir ve tüylü kolyelerle elbiseni detaylandırabilirsin.


Boru paçadan sıkılanlara az miktardaki bu ispanyol jean pantolonu öneriyoruz. Üzerine blazer ceket ve fularla tamamlayacağın bu kombinasyonla hem gece şık bir davete, hem de iş toplantısına katılabilirsin.


Yüksek bel artık modası geçmeyen trendlerden biri haline geldi. Kumaş pantolonlar 2012 sezonunda daha ön planda olacak. Ofiste bu pantolonları rahatlıkla kullanabilirsin. Yuvarlak burun renkli ayakkabılar ve ispanyol pantolonunun harika birliktelik sağlayacağını unutma!

Geçen sezon tulum yılıydı. Tulum modası hiç eskimeyen trendler arasında yer alıyor. Geniş ve ispanyol paçalı modelleri ünlülerinde özel davetlerde vazgeçemediği modellerin başında geliyor.


Eşofmanını ya da basic pantolonunu ispanyol paça seçerek çok havalı ve trendy görüneceksin. Altına pullu spor ayakkabılar ya da babetler tercih etmelisin.

Gece çıkarken güzel omuzlarını ön plana çıkarmaya ne dersin? Tek omuz detaylı bu elbise ile tüm dikkatleri üzerine çekeceksin. Nude tonlarda yüksek topuklu rugan bir ayakkabı elbisenle harika duracak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder