7 Ocak 2012 Cumartesi

2012 Sezonuna Damga Vuracak Saçlar

 2012 saç trendleri diğer senelerden çok farklı.Renkli saçlardan,tek renk canlı saçlara kadar  geniş bir alana sahip olan 2012 saç modasından bakalım siz hangi trendi beğeneceksiniz?


Eskiden beyaz tenli kadınların tercih ettiği kızıl saç tonları şimdilerde bronz kadınlarında tercihleri arasında yer alıyor. Kızıl, turuncu ve bakır tonları artık daha parlak ve iddialı renk seçenekleriyle sunuluyor. Şeftali veya pembe allık tonlarıyla saçınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Kullanım şekli: Bu renkler iddialı olduğundan dolayı çok fazla bukle ve şekillendirme işlemlerini uygulamamanız gerekiyor. Saçınızı banyodan sonra kurutun ve kalın fırça yardımıyla şekillendirin.

Platin yerine beyaza daha yakın tonlar bronz tenle harika duracak. Dipleriniz için daha fazla özen göstermeniz gerektiğini unutmayın. Ayrıca makyaj uzmanlarının önerisine göre; bu renklerde daha özenli makyaj yapmanız gerekiyor. Bronzlaştırıcı pudra ve bol maskara kullanmanızı öneriyoruz.

Kullanım şekli: Tepede doğal topuzlar yapabilir, sıkı at kuruklarını taç ile detaylandırabilir ya da açık bırakarak doğal dalgalar elde edebilirsiniz. Bu renk bir saçınız varsa dümdüz fönlenmiş bir şekilde kullanmanızı önermiyoruz.

Bakır ya da daha iddialı bir stil istiyorsanız saçınızı parlak bir turuncuya boyatabilirsiniz. Mor  bu yıl arabulucu bir görev üstleniyor. Turuncu saçın arasına mor renklerde gölgeler attırabilirsiniz.

Kullanım Şekli: Fön çektirerek saçınızın modelini ön plana çıkarabilirsiniz. Saçınızın doğal görünmesi için tek kat fön çektirmeniz yeterli olacak.

Color-block trendi saçlara sıçradı. Saçınızın dibini koyu uçlarını platin ya da resimdeki gibi tam tersi kullanabilirsiniz.

Kullanma şekli: İki renkli saç modellerini volum vererek açık bırakmanızı öneriyoruz. Sıkı topuz ve at kuyruğu toplama stilinden kaçının.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder